Son yıllarda yurt dışında okuyan, master ve doktora yapan çocuklarımızın sayısı giderek artıyor. Üstlerine titrediğimiz evlatlarımızın dünya vatandaşı olması ve öz güvenlerinin artması bizler için büyük bir gurur kaynağı olsa da bu süreçte karşılaşılan sağlık problemleri özellikle aileler için kaygı verici olabiliyor. Yurt dışında, sağlık sigortanız olsa dahi, ani sağlık sorunlarında aile hekimi veya kurum doktorlarına ulaşmanın zorluğu, sevk zincirinin istenilen düzeyde çalışmaması gibi durumlar endişeyi artırabiliyor.

Aynı sorunlar, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ve beyin göçü sebebiyle başka ülkelere yerleşen bireyler için de geçerli. Yaşadıkları ülkenin vatandaşı olsalar bile, doğru ve etkin tedaviye erişim bazen zor olabiliyor ve bu sorunlar çoğunlukla yıllık izinlerde Türkiye’ye dönerek çözülmeye çalışılıyor.

Tüm dünyayı gezmek isteyen vatandaşlarımızın sayısı da giderek artıyor. Seyahatler sırasında sağlık sorunları ortaya çıktığında, seyahat sigortası olsa bile doğru sağlık kuruluşunu bulmak, tetkik ve tedavi almak oldukça zor ve zaman alıcı olabiliyor.

Bayındır Sağlık Grubu, bu tür sağlık sorunlarına pratik çözümler sunarak, vatandaşlarımıza önemli bir destek sağlıyor.
 

Ön Değerlendirme ve Planlama
 

  • Yurt dışına çıkmadan önce, ön değerlendirme kapsamında gerekli muayene ve tetkiklerin yapılarak, aşılama ve ilaç tedavilerini planlanıyor.
     

Online Muayene Hizmeti
 

  • Yurt dışında sağlık problemleri yaşandığında, online muayene hizmetimiz sayesinde doktorlarımızla görüntülü olarak görüşebilirsiniz.
  • Görüntülü muayene hizmeti ile gerekli öneriler ve tedaviler sunulabiliyor.
  • Hastane yatışı gerektiren durumlarda doğru yönlendirme yapılırken, yatış gerektirmeyen durumlarda ise önceden planlanan tedavilerle kaygılarınızı azaltabiliriz.
     

Online Doktor Görüşmesinin Avantajları
 

  • Kolay Erişim: Yurt dışında karşılaştığınız sağlık sorunlarına hızlı ve etkili bir çözüm sunar.
  • Zaman Tasarrufu: Seyahat sürenizi en verimli şekilde kullanarak, sağlık problemlerinizi yerinde çözmenize yardımcı olur.
  • Güvenilir Destek: Önceden planlanmış tedavi ve önerilerle sağlık endişelerinizi en aza indirir.
     

Yurt dışında sağlığınızı güvence altına almak ve olası sağlık sorunlarına karşı hazırlıklı olmak için Bayındır Sağlık Grubu’nun sunduğu Online Doktor hizmetinden yararlanın. Sağlığınız her şeyden önce gelir, bu sebeple uluslararası sağlık hizmetlerimizle size destek olmaktan gurur duyuyoruz.

12.08.2024




loading
x

Randevu Talebi Oluşturma

* listenenler dışındaki tarih ve saate randevu almak istiyorsanız lütfen 0850 911 0 911 numaralı çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Verdiğim kişisel veri ve iletişim bilgilerimin, Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş., Penta Sağlık Hizmetleri A.Ş., Bayek Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş. (hepsi birlikte Bayındır Sağlık Grubu olarak anılacaktır) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Aydınlatma Metninde belirtilen amaç ve bağlı amaçlar dahilinde işlenmesine ve aktarılmasına muvafakatettiğimi beyan, kabul ve taahhüt ederim.

Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş., Penta Sağlık Hizmetleri A.Ş., Bayek Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş. (hepsi birlikte Bayındır Sağlık Grubu olarak anılacaktır) tarafından her türlü bilgilendirme, etkinlik, duyuru, anket, tanıtım, açılış, davet vb. hatırlatmaları ile diğer sair iletişim çalışmaları kapsamında tarafıma ticari elektronik ileti (arama, SMS, e-posta vb.) gönderilmesini kabul ediyorum.

Lütfen Üstteki Kutucuğu işaretleyiniz!

Hastanemizde kaydınız var ise direkt randevu alabilmek için tıklayınız